Предимствата да посетите зъболекар в София

зъболекар в София

Ако търсите модерен и достъпен стоматолог в София, значи сте попаднали на правилното място. За разлика от другите държави, стоматологичната дейност в София е достъпна и с най-високо качество. Много от тези клиники предлагат пакети „всичко включено“ за ваше удобство. Запознайте се с нашата статия, за да откриете многото предимства на посещението при български зъболекари в София. Ето някои от тях:

София е столицата на България и най-големият град

София е столицата и най-големият град на България. Този исторически град е процъфтяващ икономически и културен център още от основаването си от тракийското племе серди през VIII-VII в. пр.н.е. През Средновековието София е известна като Триадица, а в началото на XIX в. се превръща във феодалния град Средец. През 1879 г. София става столица на страната.

Тя е известна с висококачествената си и достъпна стоматологична дейност

Медицински туристи от Северна Америка се стичат в София и България като цяло, за да получат висококачествено стоматологично образование. От друга страна, чужденците и българите в чужбина, често избират бългрските зъболекарски услуги Защо?. Защото тя предлага стоматолози от международно ниво на изненадващо ниски цени. Зъболекарските туристи могат да спестят от петдесет до седемдесет процента от цената на зъбните импланти и процедурите. Туристите по дентална медицина могат да получат и висококачествени козметични стоматологични дейности на по-ниски цени. Един зъболекар София, има същата висота на квалификация, каквато и зъболекар в Лондон, с разликата, че не би било нужно да се чака много време за посещение.

Ниски цени

Може би се чудите дали е по-евтино да посетите зъболекар в България. Отговорът е „да“! Частните зъболекарски услуги в България са значително по-евтини, отколкото в САЩ наприемр, а зъболекарите са длъжни да спазват строги насоки на ЕС. Те също така, трябва да се регистрират в Министерството на здравеопазването и да посещават редовно образователни мероприятия. Повечето зъболекари в България, използват съвременни технологии и висококачествени материали от реномирани световни производители. Разполагат със съответното обучение и сертификати за работа, което ги прави висококвалифицирани и компетентни.

В него се помещава Медицинският университет по дентална медицина

Факултетът по дентална медицина към Медицинския университет в София, обучава лекари в България от 1942 г. насам. Медицинският факултет е най-старият в страната и може да се похвали с дългогодишни традиции. Повече от десет хиляди български граждани са завършили медицинския факултет, включително повече от хиляда чуждестранни студенти. Учебната му програма е съобразена с директивите на ЕС, като същевременно запазва традициите. Факултетът по дентална медицина в София има впечатляваща репутация.

Дом на поколения зъболекари

Не е малко известно, че в България традициите повеляват децата често да унаследяват родителските професии. Надявно всеки има познат лекар, военен, адвокат и т.н, чийто родител споделя професия от същия бранш. За зъболекарите е почти задължително. Често децата унаследяват професията и се развиват, като основават частни дентални центрове, в които помагат на стоматолози да се развиват, както и на стажанти да се упражняват.

Тя предлага настаняване на място

Ако посещавате България за стоматологично лечение, трябва да знаете, че повечето заведения предлагат същите услуги, които бихте намерили в Съединените щати. Единствената разлика е, че денталната система в България може да не е толкова развита или напреднала, колкото тази в САЩ. Може да се наложи да направите две или три посещения при зъболекар и предоперативни процедури, за да се подготвите за операцията, която може да включва екстракция, присаждане на кост и повдигане на синусите. Планът ще се различава при отделните пациенти в зависимост от това какви процедури ще бъдат необходими.