Препоръки при курсове с анаболни стероиди

Steroidi

Всеки начинаещ химик, който никога не е срещал действието на анаболните стероиди, се опитва да намери най-ефективните анаболни курсове. Някои дори се опитват да намерят неща, които не съществуват, като например безобидни анаболи. Като начало е важно да запомните следното – всички курсове със стероиди се планират индивидуално при употреба. Действието на стероидите е много сложно нещо и не търпи никаква небрежност! Ето защо няма такова нещо като най-добрите стероиди. Всеки хормонален препарат е индивидуален, както и човешкото тяло. Разбира се, има препарати за растеж на мускулната маса. Съставът на тези лекарства е такъв, че, чрез тях спортистът може да качи огромно количество маса в кратък период от време. Но трябва да добавим, че броят на нежеланите реакции може да бъде много голям, да не говорим за факта, че след спирането на стероидите, натрупаните мускули ще изчезнат, точно толкова бързо, колкото са се появили.

За да се състави най-подходящият курс, трябва да се подходи компетентно, както и да се проведе терапия след курса. Важно е да се разгледат целите, които искате да постигнете с помощта на стероидите, както и физиологичните характеристики на организма, защото един и същ препарат може да има различни ефекти върху различните хора. Не трябва да има противопоказания за това или това вещество. Също така, важно е да се обмисли начина, по който стероидите могат да се комбинират добре помежду си.

Комбинациите от лекарства трябва да бъдат подбрани в зависимост от очаквания резултат. Всяка комбинация тук ще бъде описана и представена като готов курс. Ще бъде описано как стероидите се сработват по време на курса помежду си и как да се приемат анаболите във вид на таблетка. Ще разгледаме също така и следкурсовата терапия.

Кои са най-добрите стероиди?

За начало е важно да разберете и да приемете философията и практиката на курса.

  1. Анаболите са хормони и всички те наподобяват тестостерон. Следователно, всеки от тях има андрогенна активност, но тя се изразява при всеки човек по различен начин. Високо андрогенните стероиди често се използват в курсове за покачване на тегло, а ниско андрогенните – в курсове за „сушене“. Тези и други стероиди са надарени с феноменална сила, но само правилната им употребаможе да доведе до изключително добър ефект.
  2. Инжекциите за мускулите са по-безопасни в сравнение таблетките. Това се дължи на преминаването на таблетните стероиди през черния дроб. При инжекциите веществата попадат директно в мускулите, без да се уврежда черния дроб. Ето защо, при комбинираните курсове инжекционните стероиди често са преобладаващи.
  3. Колкото по-силен е стероидът, толкова по-голям е рискът от странични ефекти. Високите дозировки и големият брой стероиди в курса няма да доведат до положителен резултат. Практиката показва, че кратки, но често провеждани курсове могат да донесат по-добри резултати при по-малки бъдещи загуби. Мощните курсове по правило водят до много по-големи загуби за напред.
  4. Курсът трябва да бъде относително монотонен, без прекалено високи стойности. Трябва да мислите за стероидите като за лекарства, които стимулират естественото развитие на мускулите, а не като панацея за дистрофия. Ако приемате анаболните стероиди правилно, ще получите желаният от вас резултат, но ако правите своеволия може да се развият сериозни странични ефекти.

Заключението следва да бъде, че: За да се постигнат добри резултати, е необходимо да се използват стероиди в оптимални дози, при оптимална продължителност и в правилната комбинация. Ако имате пари, е по-добре да ги изразходвате за допълнителна храна, отколкото за закупуване на фалшиви хранителни добавки. Най-добрите стероиди са тези, които се използват правилно!